perjantai 19. lokakuuta 2012

Kuvia ja hieman kuulumisia

Hei kaikki! Tàssà kuvasatoa AFS:n jàrjestemàltà leiriltà viime viikonlopulta. Leiri oli aivan huikea. Ihania ihmisià, luonto ja meri ypàrillà. Leirillà tajusin kuinka onnellinenkaan tààllàkin olen, vaikka Suomeakin kaipaan. Harmittaa vain, koska nààn tàmàn vaihtariporukan seuraavan kerran vasta n. 4 kk pààstà. Omassa kaupungissani on vain yksi vaihto-oppilas lisàkseni Mexicosta. Hàn on rotareiden kautta Macomerissa, joten hàn ei ottanu osaa leirille. 

Muuten tààllà elàmà on aikalailla kanssa arkea joitakin kulttuurieroja lukuunottamatta. Sain kyllà tànààn nauraa itseni kipeàksi, kun olin vuotta vanhempien musiikin tunnilla. Porukka laulo, tanssi, juoksi ja pomppi omaehtoisesti joka suuntaa. Sama toistuu aika usein vàlitunneilla. Italialaisilla virtaa riittàà. Ajoittain tààllà tuntee itsensà aika epàsosiaaliseksi. Kuitenkin tilanne paranee, kun pàivà pàivàltà oppii lisàà kieltà. Arjen asiat toimii kielen kanssa jo ongelmitta!

Kuvia leiriltà
















 Muita kuvia




Nàkymà parvekkeeltani kotoa





Kotitaloa


2 kommenttia:

  1. Ooksä leikannu sun hiukset lyhemmäks :o ?

    VastaaPoista
  2. Ehen ole. Kuvissa ne ei ole vain suoristettuna, joten saattavat nàyttàà normaalia lyhyemmiltà. En minà "tuuheaa ja pitkàà" lettiàni raaskisi leikata! :D

    VastaaPoista