sunnuntai 5. elokuuta 2012

Läksiäisiä

Viime perjantaina tosiaan vietettiin hyvän kaverini Jutan läksiäisiä. Mainitsinkin jo, että hän lähtee USA:han ensi viikolla. Samalla sai taas muistutusta itselleen, että kohta olen samassa tilanteessa. Mutta kiitokset vielä illan emännälle ja kaikille paikalla olleille. Oli kyllä tosi hauskaa!

Omaan lähtööni on se n. kk aikaa. Niin vähän aikaa jäljellä, ja niin paljon asioita tekemättä. Alkaa aika olemaan kortilla. Haluan viettää viimeset viikot täällä ollessani mahdollisimman hyvin. En halua "tuhlata" jäljellä olevaa aikaa vain himassa rötväämiseen. En kyllä onneksi todennäköisesti ole kouluun menossa enää ennen lähtöä. Ei tarvi sitten kaiken lähtöstressin lisällä koulusta huolehtia. Tosin varmaan italian kielen ensimmäisen kurssin kokeen teen ennen lähtöä. Olen tosiaan koko talven käynyt italian alkeita iltatunneilla kansalaisopistossa, lisäksi nyt kesällä oon tehnyt AFS:n vaihtovuoteen kuuluvaa nettikurssia. En tosiaan osaa kuin jotain ihan basic juttuja. Ciao!, Arrivederci, Io ho logghi verdi e capelli corti (<-jääny päähän toi lause, en oo edes varma, mitä se tarkottaa).

Tässä todennäköisesti viimeistä työviikkoania aloittelen. Pitää jaksaa se vielä puristaa, ja sitten pääsee "lomailemaan", kun muut tekee paluuta kouluun. 





Perjantai tunnelmaa kuvissa

<3

Jutta pidä huippu vuosi Jenkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti